Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 11

   З метою підвищення рівня правової освіти учнівської молоді, з 7 по 11 грудня в загальноосвітніх навчальних закладах пройшов Всеукраїнський тиждень права. Заключним етапом правоосвітньої роботи упродовж тижня став виховний захід для учнів 10, 11 класів Печенізького ліцею ім.Г.Семирадського «Студія «Правовий олімп». Щоб уміло і правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони. Звичайно, учні не можуть знати детально усі закони. Але основне, що стосується їх безпосередньо, діти повинні знати. Правові знання учні можуть почерпнути з уроків правознавства, виховних годин, з книг, газет, журналів, радіо, телебачення та позакласних заходів на правову тематику, таких як цей. Захід проводився в Печенізькому центрі дитячої та юнацької творчості. На студію були запрошені почесні гості: голова Печенізької районної державної адміністрації Микола Шошин, голова Печенізької районної ради Лариса  Ярова, заступник голови Печенізької райдержадміністрації Ольга Кизим, начальник служби у справах дітей Печенізької райдержадміністрації Лілія Мозгова.

   Роботу студії розпочав М.Шошин, досвідчений юрист за фахом, ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 11.12.2015 | Коментарі (0)


 

Представник відділу освіти  Олена Ярішова під час форуму з керівником Генерального консульства Республіки Польща паном Яном Здановські

Представник відділу освіти разом з представниками консульства та університетів

Організатори форуму від ХОДА та ХНЕУ

   10 грудня 2015 року під патронатом голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Львовича Райніна, на базі Харківського національного університету ім.С. Кузнеця (далі - ХНЕУ), для представників сфери освіти відбувся «Перший регіональний форум можливостей» (далі – Форум). Організаторами форуму, виступили облдержадміністрація і Національний офіс проектів ЄС "Еразмус+". У роботі форуму, на якому презентували проекти міжнародного співробітництва у сфері освіти, взяли участь представники 27 вузів Харкова. ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 11.12.2015 | Коментарі (0)