Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 28

Шановні колеги, працівники сфери освіти, дорогі друзі!

   За кілька днів відійде в історію 2015 рік. Рік неоднозначний та складний для кожного українця,  рік, коли у житті кожного з нас трапилися події,  завдяки яким він запам’ятається на все життя.

   У переддень Нового 2016 року хочу побажати  всім нам Миру, міцного здоров’я, злагоди та віри.  Віри в себе, віри в людей, віри в те, що,  незважаючи ні на які перепони, будь-яка справа,  якщо вона робиться від щирого серця, буде  успішною. Давайте увійдемо в Новий рік із  чистими світлими помислами, наповнимо його  добрими справами, гідними вчинками, любов’ю до  наших рідних і близьких.

   Україна впевнено рухається до європейських  стандартів життя, у тому числі й у сфері освіти.  Шлях цей нелегкий, тернистий та передбачає  прийняття складних управлінських рішень. Тож, нехай Новий рік розкриє перед нами нові горизонти, примножить оптимізм і сили, надасть наснаги.

   Від усієї душі хочу побажати всім нам міцності духу й здоров’я, вірних та надійних друзів, ентузіазму, які допоможуть подолати кризу й вдихнути на повні груди.

   Нехай в кожен дім прийдуть мир, щастя та благополуччя!

   З Новим роком і Різдвом Христовим!

 

З найкращими побажаннями

Наталія Прохорчук, начальник відділу освіти

Печенізької райдержадміністрації

Переглядів: 410 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 28.12.2015 | Коментарі (0)