Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 31

Дорогі діти, вчителі, батьки!

         Щиро вітаю всіх вас зі святом першого дзвоника – Днем знань!

         День знань став по-справжньому всенародним святом молодості, мудрості, доброти і надій. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Традиційний шкільний дзвоник пролунає для вас в особливий рік – наша держава відзначає свій двадцятип’ятирічний ювілей.

        Щира вдячність вам, шановні педагоги, за самовідданість, за покликання сіяти знання і добро, прагнення жити й творити майбутнє рідної Печеніжчини своєю невтомною працею! Переконана, що життєві негаразди, які ми неодмінно спільно здолаємо, нізащо не затьмарять того великого й вічного потягу до світла знань, наукових відкриттів і добрих справ! Бажаю Вам невичерпних творчих сил і наснаги, впевненості, нових професійних успіхів в ім’я процвітання України. У ваших руках – майбутнє держави. Найтепліші вітання – ветеранам педагогічної ниви, чий життєвий шлях став взірцем для багатьох їхніх вихованців! ... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 31.08.2016 | Коментарі (0)

   Районна педагогічна конференція в цьому році відбулася на тлі проголошення корінних перетворень в освітніх процесах в Україні. Тому 30 серпня під час конференції освітяни району підводили підсумки минулого навчального року та визначали пріоритетні плани на майбутнє в контексті великої реформи освіти, презентованої в проекті Концепції «Нової української школи».  ... Читати далі »

Переглядів: 575 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 31.08.2016 | Коментарі (0)