Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 15

   17 липня 2016 року Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич підписала наказ № 826 «Про затвердження навчальних програм для 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів». Процедуру оновлення також пройшла програма з історії України.

 Минулого року Український інститут національної пам’яті ініціював внесення змін до шкільної програми з історії України.  Міністерство освіти і науки створило робочу групу з удосконалення та розвантаження програм.

 До її складу увійшли представники урядових, науково-дослідних і навчальних установ, зокрема Українського інституту національної пам’яті з проектом навчальної програми з історії України для 10-11 класів. Після тривалого  обговорення та вдосконалення фахівцями робочої групи, проект було затверджено на засіданні Колегії Міністерства освіти і науки України та відповідним наказом Міністра. ... Читати далі »

Переглядів: 706 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 15.08.2016 | Коментарі (0)

  Звертаємо увагу вчителів, батьків - прочитайте, будь ласка цю інформацію. Бо, на жаль, інформація, яка надходить через ЗМІ про зміни до програм початкової школи, не завжди коректна та не дає можливості зрозуміти: що ж відбувається насправді?

  Представляємо до вашої уваги важливий посібник - вперше в одному документі компактно наведено опис ключових змін до ВСІХ оновлених програм. Він називається «Опис ключових змін в оновлених програмах початкової школи».  ... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 15.08.2016 | Коментарі (0)