Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 16 » Вітаємо Олесю Кохан - лауреата обласного фестивалю "Молодіжний лідер року"!
14:54
Вітаємо Олесю Кохан - лауреата обласного фестивалю "Молодіжний лідер року"!

   12 серпня 2016 року в Харкові відбулося урочисте нагородження лауреатів  щорічного обласного фестивалю «Молодіжний лідер року».  

   Фестиваль «Молодіжний лідер року» щорічно проводиться Харківським обласним центром молоді за сприяння Департаменту у справах молоді та спорту Харківської ОДА.

   Мета фестивалю - підтримати і заохотити молодіжних лідерів, які сприяють створенню соціально-економічних, політичних, організаційних, правових умов та гарантій для життєвого самовизначення інтелектуального, морального, фізичного та культурного розвитку молоді.

   Цього року на звання «Молодіжний лідер року», яке присуджується за вагомі досягнення у різних сферах діяльності, претендували 98 номінантів. 

Молодь Печеніжчини в номінації «Позашкільна освіта» представляла Олеся Кохан - директор Печенізького центру дитячої та юнацької творчості.

- Ми, молоде покоління - майбутнє країни. Дуже приємно, що сьогодні, я представлена серед найактивнішої молоді Харківщини. Маю віру і надію,  що нам  вдасться змінити життя на краще. Хочеться висловити подяку  органiзаторам цього прекрасного  фестивалю, а саме: Харкiвськiй обласнiй державнiй адмiнiстрацiï, Департаменту у справах молодi та спорту, обласному центру молодi та керiвництву Печенiзького району за пiдтримку талановитої творчої молоді, - такі слова вдячності висловила молодий керівник після нагородження та отримання диплома фестивалю.

Вітаємо, Олесю! Так тримати!

Переглядів: 463 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar