Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 29 » Печенізький дошкільний навчальний заклад №1 відзначав ювілей
14:50
Печенізький дошкільний навчальний заклад №1 відзначав ювілей

    Сьогодні 29 січня Печенізький дошкільний навчальний заклад №1 відзначав ювілейну дату – 55 річницю з дня створення закладу. На святі були присутні почесні гості: голова Печенізької районної ради Лариса Ярова, заступник голови Печенізької районної державної адміністрації Ольга Кизим, начальник відділу освіти Наталія Прохорчук. Також на святі були присутні ветерани дошкільної освіти, батьки, діти.

         Вітаючи загал зі святом, Л.Ярова зазначила, що батьки віддають до дитячого садка найдорожче – своїх дітей і сподіваються, що руки вихователів будуть такими ж ніжними, як руки мами. О.Кизим нагадала, що Печенізький дошкільний заклад №1 завжди був ведучим дошкільним навчальним закладом в Печенізькому і Чугуївському районах і висловила надію на те, що цей заклад і в подальшому буде гідно нести флагман першості. Також почесні гості, представники влади району, вручили закладу цінні подарунки.

         Підводячи підсумки ведуча зазначила, що за 55 років у дитячому садку виховувалось близько 2000 дітей. Сьогодні в дошкільному працюють по-справжньому творчі люди: 14 педагогічних працівників, музичний керівник, кухарі і працівники кухні, старша медична сестра, завгосп.

    Сердечно вітаємо колектив вихователів, працівників на чолі з завідуючою з ювілеєм.  Від щирого серця бажаємо вам відчуття повноти й неповторності життя, оптимізму, успішного втілення всіх задумів, невичерпних творчих сил. Нехай притаманні вам наснага, громадське сумління ще довго слугуватимуть добрим справам на благо нашої громади. Хай сторицею вертаються до вас добро, радість, теплота людських сердець, які ви даруєте своїм вихованцям.

 

Переглядів: 412 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar