Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 3 » Ласкаво просимо! Печенізький ДНЗ № 2 відкрито!
15:59
Ласкаво просимо! Печенізький ДНЗ № 2 відкрито!

   В понеділок, 1 серпня, після проведення щорічного ремонту, Печенізький дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) №2 відкрив свої двері малятам. В цьому році адміністрація дошкільного навчального закладу особливо відповідально поставилось до підготовки навчального закладу до нового навчального року і доклала неабияких зусиль задля цього.

       В результаті в дитсадку завдяки активній підтримці відділу освіти Печенізької райдержадміністрації було реалізовано міні-проект «Подаруємо малятам тепло» обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» на загальну суму 52,6 тис.грн., в ході якого було замінено старі дерев’яні прогнивші вікна на нові енергозберігаючі, утеплено укоси вікон. Дані заходи дадуть економію коштів на енергоносії на 25% та забезпечать підтримку температурного режиму навчального закладу взимку.

         Протягом декількох років існування дитячого садка під час прогулянок у жарку пору року малятам не було де заховатися від пекучого, жаркого сонця. Але у цьому році за ініціативи батьків  була реалізована ідея побудови альтанки. Матеріал для павільйону безкоштовно надав підприємець Данильченко С. Батьки вихованців садочку побудували критий павільйон, підготували альтанку до фарбування, а мами  її пофарбували.

         Окрім того виконано й інші роботи:

  • пофарбовано ігровий майданчик;
  • замінено систему водовідведення в харчоблоці;
  • обклеєно стіни шпалерами у кімнаті відпочинку в старшій різновіковій групі;
  • обклеєно стіни шпалерами в молодшій різновіковій групі.

    Тож, ласкаво просимо! Оновлений, осучаснений, затишний дитячий садочок щиро запрошує малят в чарівний світ дошкільної освіти!

Переглядів: 749 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar