Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 16 » Хочеш до престижного ВУЗу - бери участь в конкурсах МАН
14:26
Хочеш до престижного ВУЗу - бери участь в конкурсах МАН

Слухання захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України

   11 грудня 2015 року юні вчені району взяли участь у ІІІ турі І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.  Участь у конкурсі - це спосіб продемонструвати свої знання, а для випускників – іще і шанс заробити додаткові бали для вступу у вищий навчальний заклад. На заході була присутня Огурцова Наталія Степанівна, методист КЗ «Харківський центр дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» Харківської обласної ради», яка привітала присутніх учнів та побажала перемоги.

Харченко Андрій - переможець І етапу конкурсу

Логвиненко Владислав - переможець І етапу конкурсу

      За результатами конкурсу найкращими були визнані роботи:

  • Логвиненка Владислава, учня 11 класу Мартівської ЗОШ І-ІІІ ст. – (науковий керівник Гриценко Н.В.)  за темою «Лінгвостилістичні функції числівника у поетичному просторі Б.Олійника, В.Симоненка, і Д.Павличка»;
  • Харченка Андрія, учня 11 класу Печенізького ліцею ім.Г.Семирасьдкого (науковий керівник Демцюра І.А.) за темою «Рекуперація енергії при гальмуванні електовелосипеда».

   Під час захисту науково-дослідницьких робіт учні презентували свої дослідження.

   У січні відбудеться наступний етап  Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України у місті Харкові.

   Сподіваємось, що юні науковці гідно представлять Печенізький район на обласному рівні. 

Переглядів: 518 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
avatar