Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Сьогодні, 1 червня, на вулицях та центральній площі селища Печеніги шумно та весело – в районному центрі відзначали Міжнародне свято – День захисту дітей. Захід відбувся під егідою Печенізької районної державної адміністрації і Печенізької районної ради та було організовано відділом освіти Печенізької райдержадміністрації. Конкурси та сценарії були підготовлені Печенізьким центром дитячої та юнацької творчості.  ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 01.06.2016 | Коментарі (0)

         01 червня стартувала оздоровча кампанія. В нашому районі на базі навчальних закладів створено 4 табори з денним перебуванням. В шкільних таборах планується охопити оздоровленням та відпочинком 178 чол., з них дітей пільгової категорії 97 чол., що становить 44% таких дітей. 

         В рамках проведення Року англійської мови в Україні в трьох таборах (Печенізькому, Мартівському, Новобурлуцькому) будуть діяти мовні загони, в яких за окремо розробленими планами буде поглиблено вивчатись англійська мова.  ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 01.06.2016 | Коментарі (0)

   31 травня в Мартівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) відбулася урочиста подія - випускний бал. Дванадцять випускників, з яких шість хлопчиків та шість дівчаток залишили стіни закладу, щоб незабаром поринути у шкільне життя. Вихованці демонстрували всім присутнім свої здібності - танцювали, співали і декламували вірші.

         Привітати малечу зі святом завітали почесні гості: голова Печенізької районної ради Лариса Ярова та начальник відділу освіти Печенізької районної державної адміністрації Наталія Прохорчук, які вручили випускникам подарунки від Печенізької райдержадміністрації та Печенізької районної ради. Ці подарунки неодмінно стануть маленьким випускникам у пригоді під час подальшого шкільного навчання.  ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 01.06.2016 | Коментарі (0)

   Дорогі юні друзі!

   У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей.

   Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.

   Любі діти! Ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.

   Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами.

   Зичимо вам, хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

 

Начальник відділу освіти 

Печенізької райдержадміністрації        Н.ПРОХОРЧУК

Переглядів: 608 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 31.05.2016 | Коментарі (0)

   27 та 28 травня 2016 року в загальноосвітніх навчальних закладах району пройшли урочистості з нагоди випуску учнів 11 класів. 30 юнаків та дівчат району прощались з рідною школою, дитинством. Випускні вечори відвідали перший заступник голови Печенізької районної державної адміністрації Никитченко М.А., заступник голови Печенізької районної державної адміністрації Кизим О.В., голова Печенізької районної ради Ярова Л.В., начальник відділу освіти Прохорчук Н.В. Почесні гості вітали випускників, бажали визначитись з професією, вступити в омріяний вищий навчальний заклад, самореалізуватись у житті та подарували кожному випускнику цінні подарунки.  ... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0)

              У п’ятницю, 27 травня, в усіх загальноосвітніх навчальний закладах Печенізького  району пролунав останній дзвоник-важливе свято для школярів, учителів і батьків.  На святкових лінійках були зачитані привітання від голови Харківської обласної державної адміністрації І.Л. Райніна, Народного депутата України Д.О. Шенцева, депутата Харківської обласної ради О.С. Гусарова.

            В Печенізьку ЗОШ  I-III  ступенів ім. Г. Семирадського на свято завітали почесні гості: перший заступник голови Печенізької районної державної адміністрації  М.А.Никитченко, голова Печенізької районної ради Л.В.Ярова, заступник голови  Печенізької райдержадміністрації О.В. Кизим, начальник відділу освіти Печенізької  райдержадміністрації  Н.В.Прохорчук. Зі словами привітання до дітей, учителів та батьків звернулися почесні гості та в.о. директора Н.В. Строкан. Традиційно на святі, кращих учнів нагородили  Похвальними листами за високі досягнення в навчанні, грамотами за активну участь у шкільному та спортивному житті школи, отримали нагороди від центра дитячої та юнацької творчості за активну участь у позашкільній діяльності; від сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації за високі спортивні досягнення. ... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 27.05.2016 | Коментарі (0)

 

ДОРОГІ УЧНІ! ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ ТА БАТЬКИ!

   Від щирого серця вітаю вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!

   Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших наших учнів: взято першу сходинку на шляху пізнання.

   Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаю вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.

   Сердечно дякую вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

   Всім школярам бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

   Зичу усім вам добра й благополуччя, міцного здоров’я, щастя і миру у вашому домі.

 

Начальник відділу освіти 

Печенізької райдержадміністрації                                                        Н.ПРОХОРЧУК

Переглядів: 544 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 27.05.2016 | Коментарі (0)

Щороку Печеніжчина підбиває підсумки навчальної наполегливої праці, визначаючи найкращих з обдарованої молоді.

19 найрозумніших, найталановитіших, найкращих учнів Печенізького району стали головними героями VІ районного конкурсу «Учень року - 2016» на сцені районного будинку культури. В залі серед почесних гостей були присутні перший заступник голови Печенізької районної державної адміністрації   Никитченко М.А., голова Печенізької районної ради Ярова Л.В., депутат Харківської обласної ради Гусаров О.С.  ... Читати далі »

Переглядів: 559 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 26.05.2016 | Коментарі (0)

   25 травня 2016 року у Печенізькому дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №1 відбулася важлива подія - випускний бал. Цього року стіни закладу залишили та відправляться до першого класу 16 випускників, з них 8 хлопчиків та 8 дівчаток.

   На святі були присутні почесні гості: Лариса Ярова - голова Печенізької районної ради,  Юрій Мариненко – Печенізький селищний голова, Ольга Кизим – заступник голови районної державної адміністрації, Наталія Прохорчук - начальник відділу освіти районної державної адміністрації, настоятель Свято-Преображенського храму селища Печеніги протоієрей Іоан. Гості щиро вітали дітлахів та вручили подарунки, які знадобляться майбутнім школярам найближчим часом.  ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 26.05.2016 | Коментарі (0)

В межах проведення громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» 24 травня 2016 року учні 5-7 класів Печенізької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.Семирадського взяли участь у профілактичному заході на базі Печенізького районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.  ... Читати далі »

Переглядів: 440 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 26.05.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 50 51 »