Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 26 » Випускний бал у Печенізькому дошкільному навчальному закладі №1
09:47
Випускний бал у Печенізькому дошкільному навчальному закладі №1

   25 травня 2016 року у Печенізькому дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №1 відбулася важлива подія - випускний бал. Цього року стіни закладу залишили та відправляться до першого класу 16 випускників, з них 8 хлопчиків та 8 дівчаток.

   На святі були присутні почесні гості: Лариса Ярова - голова Печенізької районної ради,  Юрій Мариненко – Печенізький селищний голова, Ольга Кизим – заступник голови районної державної адміністрації, Наталія Прохорчук - начальник відділу освіти районної державної адміністрації, настоятель Свято-Преображенського храму селища Печеніги протоієрей Іоан. Гості щиро вітали дітлахів та вручили подарунки, які знадобляться майбутнім школярам найближчим часом.  

У вітальних словах, сказаних батьками дітлахів, було відмічено, що роки, проведені їхніми дітьми у дошкільному закладі,  стали хорошим стартом для навчання в школі, а це стане запорукою подальших успіхів на навчальній ниві.

Вихователь групи Любов Коросташевець та виконуюча обов’язки завідуючої закладом Ірина Балабай вручили майбутнім школярам дипломи випускників дитячого садка з побажанням добра й миру.

Вітаємо маленьких випускників Печенізького ДНЗ з їх першим в житті випускним і бажаємо здійснення усіх дитячих мрій!

Переглядів: 568 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar