Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 27 » В ПЕЧЕНІЗЬКОМУ РАЙОНІ ВІДЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК!
14:24
В ПЕЧЕНІЗЬКОМУ РАЙОНІ ВІДЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК!

              У п’ятницю, 27 травня, в усіх загальноосвітніх навчальний закладах Печенізького  району пролунав останній дзвоник-важливе свято для школярів, учителів і батьків.  На святкових лінійках були зачитані привітання від голови Харківської обласної державної адміністрації І.Л. Райніна, Народного депутата України Д.О. Шенцева, депутата Харківської обласної ради О.С. Гусарова.

            В Печенізьку ЗОШ  I-III  ступенів ім. Г. Семирадського на свято завітали почесні гості: перший заступник голови Печенізької районної державної адміністрації  М.А.Никитченко, голова Печенізької районної ради Л.В.Ярова, заступник голови  Печенізької райдержадміністрації О.В. Кизим, начальник відділу освіти Печенізької  райдержадміністрації  Н.В.Прохорчук. Зі словами привітання до дітей, учителів та батьків звернулися почесні гості та в.о. директора Н.В. Строкан. Традиційно на святі, кращих учнів нагородили  Похвальними листами за високі досягнення в навчанні, грамотами за активну участь у шкільному та спортивному житті школи, отримали нагороди від центра дитячої та юнацької творчості за активну участь у позашкільній діяльності; від сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації за високі спортивні досягнення.

    В Мартівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено свято «Останнього дзвоника» та випускний вечер . На святі  випускникам були вручені атестати про повну загальну середню освіту.  На святі були присутні гості: перший заступник   голови Печенізької РДА – Никитченко Михайло Анатолійович ,заступник голови Печенізької РДА – Кизим Ольга Вікторівна, начальник відділу освіти Печенізької РДА – Прохорчук  Наталія Володимирівна.

            Гості свята  привітали випускників  та учнів школи. Випускникам школи перший заступник   голови Печенізької РДА  Никитченко М. А.  подарував цінні подарунки (флешки).

На подвір'ї Артемівського НВК на святі Останнього дзвоника було підведено підсумки 2015/2016 навчального року. Грамотами та Дипломами відзначені учні, які здобули найвищі досягнення:  за перемогу у ІІІ(обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади із трудового навчання;  за перемогу у І та участь ІІ етапі Міжнародного конкурсу з українознавства ; були відзначені Дипломами та медалями вихованці Печенізької дитячо-юнацької спортивної школи за активну участь у спортивно-масових заходах Печенізького району. До присутніх із словами привітання та побажань звернулися директор НВК В.В. Щеголяєва, завідувач районним методичним кабінетом О.В.Зеленська, Артемівський сільський голова О.І. Чумак.

       В Новобурлуцькому НВК на святі Останнього дзвоника були присутні шановні гості: методист районного методичного кабінету відділу освіти Печенізької РДА Є. В. Лобанова, голова Новобурлуцької сільської ради В. В.Маренич, керівник ТОВ «Агрофірми «Шанс» Б. А. Калиновський, керівник ФГ «Гай» А.М. Ківшар, підприємець С. А. Ківшар. Гості привітали випускників і всіх присутніх зі святом, одержали від Б.А.Калиновського та  А.М. Ківшаря солодкі подарунки, футбольні м’ячі, спортивну форму для футболістів. Директор навчального закладу О.О.Гриценко коротко підвела підсумки за 2015/2016 н.р. і нагородила кращих учнів грамотами, солодкими подарунками. Свято  пройшло в урочисто-святковому стилі.

          Радість та смуток переповнювали серця випускників, адже попереду випускні іспити та випробування до вищих навчальних закладів

     Пролунав останній дзвінок, сповістивши про те, що черговий навчальний рік завершився і попереду довгоочікувані канікули, а для випускників – це останній дзвоник, який збереже в їхніх серцях пам’ять про дитинство, шкільну дружбу і гарні спогади про цей день.

Переглядів: 556 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar