Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 02
Підготовка вчителі початкових класів та заступників директорів з навчально-виховної роботи в м.Чугуєві

Сьогодні в Україні перед освітянами стоїть завдання: мати одну з найкращих шкіл.  А провідною метою освітньої реформи є підвищення якості освіти. Одним із чинників, які забезпечують якість початкової ланки загальної середньої освіти, є впровадження методик особистісного і компетентнісно - зорієнтованих підходів навчання, виховання і розвитку молодших школярів.  Саме тому підготовка   педагогів до роботи в умовах Нової української школи   – одне з головних завдань сьогодення.  ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 02.04.2018 | Коментарі (0)

З 28 по 30 березня в м.Харків відбувся ІІ Міжнародний освітній форум «NewEdu» - 2018. Конференц-зали Premier Palace Hotel Kharkiv стали в ці дні своєрідним майданчиком зустрічі кращих зразків європейської та вітчизняної освіти, обміну досвідом. Мета заходу — формування нового мислення і нових сенсів для успішного впровадження на місцях освітньої реформи та залучення всіх зацікавлених сторін освіти до участі в процесі розбудови Нової української школи. 

Активну участь у роботі форуму взяли представники відділу освіти Печенізької районної державної адміністрації: начальник відділу Наталія Прохорчук, завідуюча районним методичним кабінетом Олена Зеленська, методист Аліна Губар та інженер з комп’ютерних систем Олена Ярішова.  ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 02.04.2018 | Коментарі (0)