Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 30

 24 листопада 2015 року в Печенізькому центрі дитячої та юнацької творчості відбувся районний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. Серед представлених моделей визначено три роботи переможців, а саме:

  - "Швидкісна кордова модель літака" -  Молчанов Олексій (11 років);

  - Метальний планер"Сойка"- Молчанова Віра (8 років);

  - Метальний планер" Сойка" - Шевченко  Владислав (7 років).

   Всі переможці - вихованці гуртка "Авіамодельний" (керівник Корнейко М.В.)

   Роботи направлено на участь в обласному етапі конкурсу до міста Харкова, вул. Сумська, 37, Комунального закладу "Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості".

 Вітаємо переможців та їх керівника! Бажаємо ясного неба і вдалих польотів!

Переглядів: 490 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)

  30 листопада в приміщенні актової зали районної державної адміністрації було проведено нараду за участю представників влади, правоохоронних установ, керівників закладів, установ району з питання: «Взаємодія державних, правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування  району у забезпеченні громадського порядку та безпеки громадян, запобіганні скоєння злочинів терористичного та диверсійного характеру».

Начальник відділу освіти Наталія Прохорчук доповідала з питання: «Стан забезпечення безпеки дітей, учнів, та персоналу закладів освіти району у надзвичайних умовах та у випадку загрози здійснення терористичного акту». ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)