Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 13 » Знання, які рятують життя, - нарада з питань пожежної безпеки
11:08
Знання, які рятують життя, - нарада з питань пожежної безпеки

12 грудня відбулась розширена нарада з питань пожежної безпеки з керівниками закладів освіти за участі провідного інспектора Печенізького району сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області Дмитра Ніколенка. 
Наталія Прохорчук, начальник відділу освіти, розпочинаючи нараду, підкреслила пріоритетність питання безпеки дітей. "Головна мета закладів освіти – це навчити та підготувати дітей до реального життя. Для цього вони мають знати, як діяти в разі небезпеки. Це і пожежа, і задимлення, й обвалення, і, навіть, мінування або стрілянина. Адже діти можуть опинитися в замкнутому просторі, де виникне паніка і тиснява, і мають вміти вижити в таких умовах. В приміщенні кожен школяр повинен на автоматі пам'ятати, як із нього вийти, бачити план евакуації, щоб вчасно покинути небезпечну будівлю. В цей час життя людей, як ніколи, залежить від злагоджених дій всього колективу закладу і учнів", – сказала Наталія Володимирівна.
Інженер з охорони праці відділу освіти Олена Куцепалова нагадала присутнім основні вимоги Правил пожежної безпеки.
Офіцер-рятувальник ДСНС провів із керівниками, працівниками та учнями закладів освіти практичні заняття з користування вогнегасниками різних типів, під час якого бажаючі могли спробувати погасити уявну пожежу. Було проведено навчальну евакуацію учнів та працівників КЗ «Печенізький ліцей ім.Г.Семирадського».

Переглядів: 382 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar