Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 24 » У Мартівському ліцеї відзначили кращих учнів
16:15
У Мартівському ліцеї відзначили кращих учнів

20 грудня свято «КРОК до УСПІХУ» об’єднало дружну Мартівську ліцейську родину: учнів, вчителів, батьків, ветеранів-педагогів, меценатів. В цей день в закладі започатковали добру традицію - підведення підсумків досягнень ліцеїстів за І семестр і нагородження кращих в трьох номінаціях: «Інтелектуал року», «Спортсмен року», «Творча особистість».

Розділити радість перемог адміністрація закладу запросила начальника відділу освіти Наталію Прохорчук. Наталія Володимирівна привітала загал з важливими здобутками, адже їм передувала спільна напружена праця педагогічного колективу, учнів та батьків. Тому Мартівський ліцей гідно представив свій заклад в інтелектуальних та інших випробуваннях І семестру цього навчального року. «В центрі уваги у вашому ліцеї, - зазначила Наталія Володимирівна, - справді стоїть дитина».

Жодна дитина не лишилась поза увагою і на цьому святі. Адже кожен учень талановитий по-своєму і має право на розкриття власних здібностей. На свято завітав Святий Миколай, який нагородив усіх дітей солодощами за їх добрі вчинки. Піднесений настрій заходу підтримували вокальні номери, підготовлені учнями та вчителями.

Безумовно вручені подяки, подарунки та публічне визнання – це мотивація для учнів продовжувати наполегливо вчитися, демонструвати найкращі результати, ставити перед собою завдання й перемагати.

Переглядів: 303 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar