Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 13 » Працівники відділу освіти взяли участь у щорічній Всеукраїнській акції «За чисте довкілля»
23:37
Працівники відділу освіти взяли участь у щорічній Всеукраїнській акції «За чисте довкілля»

Сьогодні, 13 квітня, працівники відділу освіти Печенізької райдержадміністрації  взяли участь в роботах з благоустрою населеного пункту в межах щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Вони долучились до впорядкування та прибирання прилеглої території Печенізької загальноосвітньої школи ім.Г.Семирадського та стадіону. 

Працювали дружно, завзято, з піднятим настроєм, адже усім приємно бачити навколо себе чисте довкілля, а особливо, коли оживає природа: росте зелена трава, квітнуть весняні квіти, біля них гудуть бджілки та весело співають птахи.

Подібні заходи об’єднують громадян і сприяють більш бережному та відповідальному ставленню до свого селища. Особисто приймаючи у них участь, ми нагадуємо усім про відповідальність за чистоту рідного краю.

Керівництво відділу освіти висловлює вдячність спеціалістам відділу та усім іншим освітянам, які прийняли участь в акції «За чисте довкілля»!

Переглядів: 374 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar