Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 5 » Перехід на альтернативний вид палива – важливий стратегічний напрямок
16:15
Перехід на альтернативний вид палива – важливий стратегічний напрямок

Українські міста, області та райони виконуючи завдання Президента щодо підвищення енергонезалежності країни, почали рухатися у бік повної відмови від дорогого імпортного газу заради альтеративних джерел енергетики. Не стоїть осторонь цього процесу і Печенізький район.

Наразі закінчується робота з модернізації газової котельні найбільшої школи в районі (Печенізька ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського) для переходу на альтернативний вид палива (пілети). Хід проведення робіт на контролі особисто у першого заступника голови Михайла Никитченка.

5 вересня відбулася робоча зустріч з представниками підрядника, в ході якої було перевірено стан проведення робіт з переобладнання котельні.   В ній, окрім Михайла Анатолійовича, взяли участь начальник відділу освіти Наталія Прохорчук, начальник господарської групи відділу освіти Ольга Рубцова, директор школи Надія Строкан.

Під час зустрічі встановлено, що наразі закінчується реконструкція будівлі котельні, встановлено основний і резервний котли, бункер для завантаження пілетів, бак для дистиляції води тощо. Завершується встановлення витяжної конструкції і попереду пуско-налагоджувальні роботи. Планується, що котельня запрацює вже в цьому опалювальному сезоні.

Разом з цим в навчальному закладі вже впроваджено декілька енергоощадних проектів. Всі ці заходи дозволять покращити та здешевити теплопостачання школи.

Переглядів: 426 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar