Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 13 » Педагогічний міст «Маркетинг у системі освіти. PR-стратегія закладу освіти та її інструментарій»
21:57
Педагогічний міст «Маркетинг у системі освіти. PR-стратегія закладу освіти та її інструментарій»

10 квітня 2018 року керівники закладів освіти Печенізького району та працівники районного методичного кабінету взяли участь у педагогічному мосту для керівників закладів освіти Шевченківського та Печенізького районів за темою: «Маркетинг у системі освіти. PR-стратегія закладу освіти та її інструментарій» на базі Шевченківського районного методичного кабінету. 

Даний захід був організований завідувачем методичного кабінету відділу освіти Печенізької РДА, Зеленською О.В.

Учасники семінару ознайомилися з технологією упровадження маркетингового управління в освітній галузі, з алгоритмами проведення SWOT – та PEST-аналізів для здійснення стратегічного планування діяльності навчального закладу та з’ясували сутність PR-стратегії закладу освіти.

Керівники закладів освіти Печенізького району під час проведення заходу отримали повноцінну базу знань щодо освітнього маркетингу для здійснення ефективного стратегічного планування діяльності сучасного навчального закладу.

Співпраця між освітянами Печеніжчини та Шевченківського району продовжиться у червні 2018 року на базі Печенізької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г. Семирадського.

Переглядів: 458 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar