Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 3 » Обласна виставка дитячих робіт «Мій біль – Афганістан»
08:57
Обласна виставка дитячих робіт «Мій біль – Афганістан»

В обласній виставці дитячих робіт «Мій біль – Афганістан» взяли участь п’ять учнів Печенізького району. За професіоналізм педагогічних працівників у підготовці учнів та вихованців в обласній виставці та значний особистий внесок у національно-патріотичне виховання молодого покоління від Комунального закладу «Харківський обласний палац дитячої та юнацької творчості» було отримано лист-подяку наступного змісту.  

 

 

«02» квітня 2018 р.                          № 200

Начальникам місцевих органів у сфері управління освіти

 

Шановні педагоги!

Адміністрація Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» висловлює подяку Вашому педагогічному колективу за Вашу роботу по підготовці вихованців до участі у обласній виставці дитячих робіт «Мій біль − Афганістан», яка була присвячена вшануванню громадян України, які виконували військовий обов’язок на території Афганістану.

Відповідно до Плану роботи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації на 2018 рік, з 13 по 17 лютого 2018 року в музеї історії Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбулася обласна виставка дитячих робіт «Мій біль − Афганістан». Виставка проводилася з метою ознайомлення учнівської молоді з історичними фактами та подіями під час війни на території Афганістану, виховання патріотизму, поваги, милосердя.

У виставці взяли участь учні закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти, освітніх закладів інтернатного типу обласного підпорядкування з 24 районів, 5 міст області та 9 районів міста. На виставку було надіслано 252 роботи від 250 авторів. Виставку відвідали понад 750 учнів Харківських закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти.

         Звертаємося зі словами щирої вдячності педагогам Вашого району за професіоналізм в підготовці учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти до участі у обласній виставці «Мій біль − Афганістан». Дозвольте подякувати Вам за значний особистий внесок у національно-патріотичне виховання молодого покоління.

Бажаємо вам успіхів, наснаги, миру, подальшого розвитку, нових творчих ідей, натхнення і невичерпного оптимізму.

Маємо надію на подальшу плідну співпрацю і виховання підростаючого покоління в дусі патріотизму і любові до України.

 

Заступник директора                                                                            Ю.А. Посмітна

з навчально-виховної роботи

Комунального закладу

«Харківський обласний палац

дитячої та юнацької творчості»

Переглядів: 429 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar