Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 5 » Мартівська школа отримала сучасне обладнання для комп’ютерного класу
17:50
Мартівська школа отримала сучасне обладнання для комп’ютерного класу

В навчальних закладах району здійснюється системна та планомірна робота по створенню комфортних умов для успішного навчання і виховання учнів. Так, днями Мартівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів отримала частину обладнання для комп’ютерного класу. В результаті реалізації запланованого проекту з переобладнання класу, він буде забезпечений дев’ятьма комп’ютерами нового покоління, сучасним мультимедійним комплексом (інтерактивна дошка та проектор), вартість яких складає майже 200 тис. грн.  

Також в комп’ютерному класі здійснюється модернізація електричної мережі, кошторисна вартість якої складає близько 37 тис. грн. Окрім того, в класі буде встановлено нову широкосмугову високошвидкісну мережу Інтернет та локальну мережу. Доступ до Інтернету буде забезпечено у всій будівлі загальноосвітньої школи та у початковій школі. Вартість робіт із підключення цих будівель до мережі Інтернет складає 14600 грн. Всі кошти на вищезазначені роботи перераховані відділом освіти Печенізької райдержадміністрації з освітньої субвенції відповідно до програми "Освіта Печеніжчина на 2018 рік". Також в приміщенні комп’ютерного класу планується здійснити ремонт.

Очікується, що до кінця квітня всі роботи будуть закінчені та новенький комп’ютерний клас відкриє свої двері учням. За допомогою сучасного обладнання уроки стануть набагато цікавіші, зросте якість знань, покращиться підготовка до олімпіад, змагань, презентацій, шкільних заходів.

Переглядів: 407 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar