Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 6 » Конкурсною комісією визначено опорний навчальний заклад Печенізького району
14:10
Конкурсною комісією визначено опорний навчальний заклад Печенізького району

4 квітня у кабінеті голови районної ради відбулося засідання комісії по визначенню опорного закладу на території Печенізького району. Конкурс відбувся відповідно до рішення XXII сесії Печенізької районної VII скликання від 6 березня 2018 року «Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти». У конкурсі взяли участь 3 навчальні заклади: Печенізька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. ім.Г.Семирадського, Мартівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Артемівський навчально-виховний комплекс Печенізького району Харківської області. 

Начальник відділу освіти Наталія Прохорчук ознайомила присутніх з конкурсними матеріалами відповідно до критеріїв оцінювання.

В результаті отриманих балів переможцями визначено Печенізьку загальноосвітню школу І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського.

Відповідне рішення про утворення опорного навчального закладу буде прийматися на черговій сесії районної ради.

Довідка:

Опорний заклад визначається для створення єдиного освітнього простору; забезпечення рівного доступу осіб, у тому числі з особливими освітніми потребами, до якісної освіти; створення умов для здобуття особами загальної середньої освіти, впровадження допрофільної підготовки і профільного навчання, поглибленого вивчення окремих предметів, забезпечення всебічного розвитку особи, а також допрофесійного навчання незалежно від місця їх проживання. Головним завданням опорного закладу є концентрація та ефективне використання наявних ресурсів, їх спрямування на задоволення освітніх потреб учнів (вихованців), створення єдиної системи виховної роботи.

Переглядів: 520 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar