Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 13 » Цікава наука для печенізьких дітей
19:00
Цікава наука для печенізьких дітей

12 вересня 2017 року вперше в Печенізькому районі року на базі Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського відбулася пересувна виставка цікавої науки «ЛандауЦентр» Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Просвітницький захід відвідали заступник голови Печенізької райдержадміністрації Ольга Кизим, начальник відділу освіти Наталія Прохорчук.

На виставці було презентовано: секретну біолатораторію, "аеростіл", де кожна куля - молекула у безперервному русі, кероване торнадо, оптичну нескінченність та багато іншого. Дітей цікавило усе: грати у філологічну гру, фотографуватися з жабою та тарганом, перетворювати лід на воду. 

Загалом виставку відвідало 469 учнів з навчальних закладів: Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського, Мартівської ЗОШ І-ІІІ ст., Артемівського та Новобурлуцького навчально-виховних комплексів. Підвіз дітей із сільської місцевості було організовано відділом освіти. Найактивніші діти отримали різні цікавинки від видавництва "Ранок": книжки, ігри, набори для поробок.

Усі зазначені експонати та майданчики створені з метою зробити науку зрозумілішою, доступнішою, показати дітям, що наука – це цікаво й перспективно. І кожен, хто готовий працювати, може стати справжнім професіоналом своєї справи. А від цього починається не тільки особистий успіх, а й успіх всієї країни.

Переглядів: 475 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar