Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 7 » Районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017»
14:50
Районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017»

07 грудня у відділі освіти відбувся перший (районний) етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017». На меті такий конкурс має виявлення та підтримку творчої праці вчителів, підвищення їхньої професійної майстерності та популяризацію педагогічних здобутків. В Україні конкурс проводиться вже більше двадцяти років та проходить у декілька етапів. 

За звання кращого з кращих змагалися 4 вчителя з усіх загальноосвітніх навчальних закладів району. Вони представили дві номінації: «Початкова освіта» та «Музичне мистецтво». Вчителі презентували власний педагогічний досвід та склали фахову контрольну роботу.

Лапко Вікторія, вчитель початкових класів Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського, представила досвід за темою: «Використання проектної технології як засобу формування здорового способу життя учнів».

Щеголяєва Валентина, вчитель початкових класів Артемівського НВК, розповіла про використання народної гри, як засобу розвитку пізнавальної активності до занять фізкультури.

Тетяна Штанкевська, вчитель музичного мистецтва Мартівської ЗОШ І-ІІІ ст., поділилася власним досвідом з теми: «Впровадження інноваційних комп’ютерних технологій на основі творчого підходу до уроку музичного мистецтва».

Мерко Тетяна, вчитель музичного мистецтва Новобурлуцького НВК, розповіла про застосування в своїй діяльності досвіду за темою: «Виховання школярів з використанням інтерактивних методів».

Брати участь у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2017» не тільки почесно, але й вимагає додаткових зусиль, підготовки. Тож, дякуємо нашим педагогам за участь в районному етапі конкурсу, бажаємо успіхів та професійного зростання!

По закінченню конкурсу, журі оголосить переможців. Далі найкращі вчителі представлятимуть Печеніжчину на обласному рівні.

Переглядів: 457 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar