Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Січень » 17 » Зустріч з педагогічним колективом опорного закладу
12:05
Зустріч з педагогічним колективом опорного закладу

Очільниця відділу освіти Наталія Прохорчук провела зустріч з педагогічним колективом опорного закладу – КЗ «Печенізький ліцей ім.Г.Семирадського». На початку зустрічі Наталія Володимирівна висвітлила питання, які хвилювали усіх присутніх, - оплата праці педагогічних працівників та виплата грошової допомоги молодим учителям у 2020 році.

У своїй промові начальник відділу освіти акцентувала увагу на тому, що районна державна адміністрація, районна рада та відділ освіти приділяє значну увагу стану матеріально-технічного забезпечення опорного закладу. Тільки у 2019 році було придбано надсучасний кабінет фізики вартістю 303 тис.грн., кабінет інформатики на суму 189,8 тис.грн, мультимедійне обладнання кабінету історії на 73 тис.грн., обладнання для ресурсної кімнати вартістю 73 тис.грн. Забезпечено сучасним комп’ютерним та мультимедійним обладнанням початкові класи Нової української школи на суму близько 140 тис.грн. Придбано 105 одномісних антисколіозних комплектів парт зі стільцями для початкової школи на суму 167 тис.грн. Закінчується реконструкція електричної мережі закладу. У всіх кабінетах, рекреаціях, актовій залі, коридорах, підсобних приміщеннях ліцею було замінено електропроводку, систему освітлення, прибори освітлення, вимикачі на загальну суму 1 млн. 200 тис.грн.

Під час діалогу також обговорили інші важливі питання: харчування, підвищення кваліфікації, забезпечення сучасними кабінетами тощо.

Наприкінці зустрічі Наталія Прохорчук надала відповіді на питання педагогів.

Переглядів: 453 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar