Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Серпень » 16 » Заклади освіти району гідно підготувались до нового навчального року
11:09
Заклади освіти району гідно підготувались до нового навчального року

14 серпня 2019 року комісією на чолі із заступником голови Печенізької районної державної адміністрації Ольгою Кизим, за участі Наталії Прохорчук, начальника відділу освіти, було проведено перевірку навчальних закладів району з метою встановлення рівня готовності до роботи в 2019-2020 навчальному році. 
Рівень готовності було визначено в 11 закладах освіти, з них у 4 загальноосвітніх закладах, 6 дошкільних і 1 позашкільному. 
Під час оглядів особлива увага зверталась на нормативно-правове, кадрове, матеріально-технічне забезпечення діяльності закладів, створення умов з охорони праці та збереження життя і здоров’я учнівського, педагогічного та трудового колективів, стан підготовки навчальних кабінетів, спортивних залів, їдалень, бібліотек, дотримання санітарних вимог та пожежної безпеки, проведення ремонтних робіт, стан матеріально-технічної бази.
У всіх закладах освіти району проведено поточні ремонти класних кімнат, допоміжних приміщень, впорядковано прилеглу територію. 
В плідній співпраці під час підготовки до нового навчального року навчальні заклади працювали із сільськими радами, приватними підприємцями, сільськогосподарськими підприємствами, а також батьками учнів.
За висновками комісії, у цілому, заклади освіти району готові прийняти дітей і розпочати новий 2019-2020 навчальний рік.

Переглядів: 315 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar