Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 19 » За підсумками досягнень 2016-2017 навчального року нагороджені найкращі учні та вчителі
07:10
За підсумками досягнень 2016-2017 навчального року нагороджені найкращі учні та вчителі

За поданням відділу освіти були урочисто нагороджені школярі загальноосвітніх, позашкільних закладів району, переможці обласного етапу учнівських олімпіад і конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2016-2017 навчальному році, кращі спортсмени району.

Розумних, кмітливих, допитливих, спортивних дітей та їх наставників вітали оплесками народні обранці районної ради, а голова районної ради Лариса Ярова та перший заступник голови районної державної адміністрації Михайло Никитченко вручили обдарованим школярам і педагогам-наставникам Почесні грамоти та грошові премії. 

Спільним розпорядженням районної ради та райдержадміністрації нагороджені:

- Кормилець Валентина - учениця 11 класу Новобурлуцького навчально–виховного комплексу та вчитель Василенко Олена Дмитрівна, які відзначені за високий результат у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з трудового навчання та екології.

- Кормілець Денис – учень 8 класу Артемівського навчально-виховного комплексу, та вчитель Коваленко Сергій Іванович відзначені за перемогу в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з трудового навчання.

- Маренич Андрій – учень 11 класу Новобурлуцького навчально–виховного комплексу та його наставник Горбань Віктор Васильович нагороджені за високі досягнення на конкурсах різного рівня з географії.

- Учень 10 класу Артемівського навчально – виховного комплексу Старіков Олександр та його наставник Михайлев Олег Володимирович відзначені за високі результати в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України з історії

- Один з кращих гирьовиків–спортсменів району Стрекалов Богдан, вихованець відділення важкої атлетики дитячо-юнацької спортивної школи та його тренер Орлов Юрій Володимирович відзначені за високі результати на рівні області та м. Харкова.

- Щеголяєва Аліна – учениця 9 класу Артемівського навчально–виховного комплексу та вчитель-наставник Чугай Катерина Михайлівна нагороджені за перемогу в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України з української літератури.

Переглядів: 441 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar