Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 30 » З Новим роком та Різдвом Христовим!
10:01
З Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні колеги, працівники сфери освіти, дорогі друзі!

Щиро вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим!

Минулий рік був для освіти насиченим і плідним. Україна зробила перші кроки на шляху до впровадження Нової української школи. Ключові зміни реформування освіти полягають у переході від знаннєвого до компетентнісного підходу, у  формуванні нового змісту освіти та  створенні сучасного освітнього середовища для дітей. І нам з вами довірена відповідальна місія – впровадження цих реформ у життя маленьких українців.

Новий 2017 рік  – це час починати нові справи, ставити перед собою нові завдання, прагнути до нових висот! Яким буде наступний рік, залежить від кожного з нас. Тому, насамперед, хочу побажати вам всім віри в себе і свої сили,  великих звершень, відкриттів і сподівань. Ми обов'язково втілимо їх в життя!

Нехай будуть вирішені найскладніші проблеми і збудуться найзаповітніші надії і найсміливіші мрії. Нехай наступаючий рік лише примножує рахунок щасливих миттєвостей, поруч будуть дорогі вам люди і тепло сімейного вогнища.

Підбадьорте втомлених, посміхніться тим, хто самотній — і життя сторицею віддячить вам за вашу турботу. Прийміть сердечні побажання здоров'я, благополуччя, щастя і процвітання! Гарного настрою та веселих новорічних та різдвяних свят! 

З найкращими побажаннями,

Наталія Прохорчук, начальник відділу освіти

Печенізької райдержадміністрації

 

Переглядів: 442 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar