Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 22 » Про вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні
11:59
Про вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

   На виконання Указу Президента України від 11.02.2015 №69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» в навчальних закладах району у лютому 2016 року пройшли тематичні заходи, спрямовані на підняття рівня формування національної свідомості, високих моральних якостей громадянина.

У межах реалізації інформаційно-просвітницьких заходів з нагоди відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні в закладах були організовані виставки у бібліотеках («Революція Гідності та її Герої», «Подвиг Героїв Небесної Сотні»), виставки малюнків та плакатів («Герої Небесної Сотні»).

В кожному закладів пройшли уроки мужності, урочисті лінійки на теми: «Хоробрі серця», «Герої не вмирають», тощо. Виховні години на теми: «День Гідності та Свободи», «Герої не вмирають… Просто йдуть» носили високий патріотичний потенціал. Учні Артеміського НВК відвідали експозицію «Шляхами боротьби і болю» в Краєзнавчому музеї Печенізького району ім.Т.Суліми.

19 лютого в кожному загальноосвітньому навчальному закладі на першому уроці учні та вчителі вшановували Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

   

 

Переглядів: 425 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar