Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 30 » Вшановували Героїв Крут
12:46
Вшановували Героїв Крут

29 січня 2018 року в закладах загальної середньої освіти району вшановували Героїв Крут. Тематичні заходи, що пройшли, були спрямовані на виховання в учнівської молоді поваги до історичного минулого Українського народу у зв’язку з 100-ю річницею героїчної загибелі юнаків у бою під Крутами. 

У Артемівському НВК пройшли уроки пам´яті з переглядом презентацій, фільму на теми: «Герої Крут», «Героям Крут присвячується», «Україна.Забута історія.Крути.Молода кров»; оформлено стенд «Понад Крутами вічність у сурми сурмить».

З учнями Мартівської ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені бесіди, виховні години на теми: «Пам'ять житиме вічно», «Бій під Крутами».

Вихованці Новобурлуцького НВК вшановували пам'ять про Героїв на виховній годині «На грані двох тисячоліть чорніє хрест у білім полі».

У Печенізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.Семирадського відбулись урочисті збори «Бій під Крутами», пройшов урок пам´яті «Герої Крут-для нащадків взірець» та виховні години « На Аскольдовій могилі поховали їх», діяла книжкова виставка «Подвиг Героїв під Крутами».

 

Переглядів: 451 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar