Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 11 » Всеукраїнський тиждень права
12:54
Всеукраїнський тиждень права

З 4 по 10 грудня 2017 року в Україні  проходить Всеукраїнський тиждень права. Проведення   тижня має на меті підвищити рівень правової культури населення, а також поінформованість громадян щодо їхніх конституційних прав та обов'язків, можливостей їх реалізації та захисту. Упродовж  Всеукраїнського  тижня права у закладах освіти району  проходили  різнопланові тематичні заходи. 

Вихованці Артемівського НВК  підвищували рівень правової освіти під час  бесід  « Права дитини», «Підліткова злочинність», проведених головним спеціалістом служби у справах дітей Печенізької РДА та фахівцем із соціальної роботи ПРЦСССДМ. У закладі проведено:  усний журнал«Права дитини гарантовані Конституцією»,  відеолекторій «Я і поліція», виставка малюнків «Право очима дитини», тематична виставка у бібліотеці «Право у нашому житті».

У  Мартівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли такі заходи: години спілкування  на теми: «Знаєш ти свої права»,  «Права маленької дитини»,  «Кожна дитина має права!»,  «Життя людини – найвища цінність»,  «Я проти насильства»; інтегроване заняття «Великі права маленької дитини»; гра «Що? Де? Коли?».

У Печенізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.Семирадського   з учнями були проведені: круглий стіл «Конституційні засади єдиної суверенної держави», тренінг « Знай свої права, дитино!», конкурс малюнків «Право очима дитини», створено колаж «Права дитини», відбулася  зустріч з представниками правоохоронних органів  на тему «Наслідки злочину для особи та суспільства».

У Новобурлуцькому НВК  були проведені  загальношкільна лінійка, тематичні бесіди на виховних годинах, книжкова виставка.

8 грудня у всіх закладах загальної середньої освіти пройшов Всеукраїнський урок за  єдиною темою «Права людини».

У Печенізькому центрі дитячої та юнацької творчості відбулися: правова студія «Олімп»; години спілкування за темою «Права і закони у твоєму житті»; конкурс малюнків «Права дитини».

5 грудня за ініціативою голови районної ради Ярової Л.В. відбулась зустріч колективу районної ради з лідерами учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти району за темою «Місцеве самоврядування в Україні. Організація роботи місцевого самоврядування в Печенізькому районі. Діяльність Печенізької районної ради».

 

 

Переглядів: 530 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar