Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 7 » Вперше в селі Новий Бурлук встановлено мультифітнес станцію!
16:59
Вперше в селі Новий Бурлук встановлено мультифітнес станцію!

                У селі Новий Бурлук з’явився універсальний тренажерний зал просто неба - мультифітнес станція (Multifitness Gym). Вартість спортивної споруди складає 115 тис.грн. Кошти виділено в рамках обласної програми «Облаштування та придбання багатофункціональних спортивних майданчиків зі штучним покриттям, комплексів з тренажерним обладнанням, гімнастичним обладнанням у районах області та міст обласного значення». 

Відділом освіти для освоєння коштів було здійснено процедуру допорогових торгів через систему ProZorro. В результаті забезпечення доброчесної конкуренції серед учасників торгів, відділ освіти зекономив державні кошти у розмірі 17,5 тис.грн. На цю суму було прийнято рішення закупити додатково іще один тренажер – турнік потрійний різновисокий для занять гімнастичними вправами дітьми різних вікових груп.

В результаті мешканці села отримали спортивний майданчик, до якого входять: платформа для крокування, паралельні бруси, турнік з захватами для клімбінгу для тренування пальців для рук, гіперекстензія, упори різнорівневі для віджимання, упор для пресу вертикальний, лава для пресу, шведська стінка, руко хід та турнік потрійний різновисокий. Продумана конструкція робить спортивний комплекс зручним для одночасних занять користувачів різних напрямків, не заважаючи один одному і дозволяє обрати різні режими тренування: силові, кардіо, інші. Майданчик та гімнастичне обладнання виготовлені з якісного матеріалу.

Важливість даної споруди важко переоцінити, адже це перший встановлений в селі спортивний майданчик. Сподіваємось, мультифітнес станція сприятиме зміцненню здоров’я та підвищенню рівня  фізичної активності новобурлучан!

Переглядів: 408 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar