Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Жовтень » 5 » Вітання начальника відділу освіти Наталії Прохорчук з Днем працівника освіти!
02:04
Вітання начальника відділу освіти Наталії Прохорчук з Днем працівника освіти!

Дорогі друзі, вітаю всіх з Днем працівника освіти!

Перед нами стоять надскладні завдання. Одне з них – підготувати висококваліфікованих фахівців з різносторонньо розвинутим інтелектом, які будуть здатні на інновації для розвитку економіки країни.

Для цього на рівні держави розпочата реформа “Нова українська школа” на початковій ланці. Зараз відчувається запит суспільства на пришвидшення реформи. Тому попереду на нас очікує впровадження нових програм та стандартів на рівні базової та старшої школи. Це - більше нових класів, більше інвестицій. Але ключову роль у реформі відіграють агенти змін, тобто ви, дорогі вчителі!

На рівні району ми з вами поставили амбітну ціль – підвищити якість освітніх послуг у своїх закладах. Які б не були написані чудові навчальні програми, плани, закони – тільки учитель, вихователь, викладач, який безпосередньо доторкається до розуму і душі дитини, зможе справді підвищити якість її навчання. У своїх руках ви зосереджуєте неймовірну силу. Саме ви наповнюєте освітні заклади життям!

Можливо, ви не завжди можете це відчути, але суспільство потребує вашої праці, вашого тепла, що ви даруєте учням, вашої мудрості. Закликаю: будьте активними, навчайтеся новому, зростайте, адже ваші зусилля і ваші справи живуть вічно – у ваших вихованцях та у справах їхніх рук! Зичу вам натхнення, успіху й сил для реалізації власних та спільних освітніх проектів!
Зі святом!

З повагою
Начальник відділу освіти
Печенізької райдержадміністрації                                                    Наталія ПРОХОРЧУК

Переглядів: 311 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar