Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 27 » Вітаємо з призначенням! У Мартівській ЗОШ новий виконуючий обов’язки директора
15:09
Вітаємо з призначенням! У Мартівській ЗОШ новий виконуючий обов’язки директора

Наказом відділу освіти з 26 квітня 2017 року виконання обов’язків директора Мартівської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка покладено на вчителя вищої категорії Штанкевську Тетяну Володимирівну.

         Тетяна Володимирівна народилася 29.09.1972 року, має вищу педагогічну освіту, звання вчитель-методист, стаж педагогічної діяльності 25 років.  Стаж управлінської діяльності - 5 років. Вона професіонал своєї справи, має беззаперечний авторитет і повагу серед колег, учнів, батьків, односельців. 

   Неодноразово Штанкевська Т.В. брала участь та займала призові місця у конкурсах, виставках, фестивалях, нагороджена багатьма грамотами і дипломами. Зокрема, у 2017 році зайняла ІІІ місце в обласному фестивалі-огляді освітніх інтернет-ресурсів, веде свій власний сайт http://muzmartova.ucoz.net; у 2015 році зайняла ІІ місце у відкритому фестивалі естрадно-вокального і розмовного жанру «Голос Чугуївцини 2015»; у 2014 році зайняла ІІ місце у ХХІІ Харківській обласній виставці ярмарку педагогічних ідей і технологій; ІІІ місце у ХVІІ виставці-ярмарку педагогічних ідей;  друкується у науково-методичних журналах.

   Тетяні Володимирівні притаманні порядність, доброзичливість, толерантність, вихованість, відповідальність, компетентність, націленість на досягнення кінцевого результату, організаторські здібності, комунікабельність.

   Сподіваємося, що Ваш невгасимий вогонь щирої відданості своїй справі послужать піднесенню іміджу та розвитку ввіреного Вам навчального закладу!

Переглядів: 544 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar