Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 30 » Вітаємо з перемогою в Обласному фестивалі-огляді освітніх Інтернет-ресурсів!
14:35
Вітаємо з перемогою в Обласному фестивалі-огляді освітніх Інтернет-ресурсів!

   Вітаємо Коваленка Сергія Івановича, учителя біології Артемівського НВК, з перемогою в підсумковому етапі Обласного фестивалю-огляду освітніх Інтернет-ресурсів! Його веб-сайт http://kvs2110.at.ua визнано одним з найкращих і нагороджено Дипломом ІІІ ступеня.

   Даний фестиваль проводиться з метою популяризації можливостей і розширення мережі інформаційних ресурсів для формування єдиного інформаційно-навчального середовища регіональної освітньої системи серед навчальних закладів.  Сайти, які були представлені на участь у конкурсі перевірялись експертною групою за декількома критеріями: це і відповідність контенту та його стилю цільовій аудиторії, і дотримання структури і навігаційних функцій сайтів, відповідність дизайну, наявність форм зворотного зв’язку, дотримання періодичності оновлення контенту та його актуальності тощо.

   Щиро дякуємо Сергію Івановичу за провідні ідеї, новаторство та активну вчительську позицію й бажаємо не втрачати творчого вогнику, впевнено йти до нових вершин Педагогічного Олімпу!

Переглядів: 501 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar