Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 25 » Вітаємо з перемогою у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської олімпіади з географії!
16:37
Вітаємо з перемогою у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської олімпіади з географії!

Учениця 10 класу Сінчук Діана під керівництвом вчителя географії вищої категорії, старшого вчителя Наталії Сідін посіла третє місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. 

Одним із пріоритетних напрямів роботи закладів освіти є робота з обдарованими дітьми, яка спрямована на виявлення та розкриття можливостей школярів, їх творчих здібностей. Та не лише природні таланти розкривають переваги дітей, а й стійка наполегливість, безгранична допитливість, велика сила волі, завзяття, широкий кругозір, натхненна працелюбність, нестримне бажання рухатися вперед, бути попереду. Ці якості якнайповніше характеризують Діану. 

Здобута перемога була не випадковою. В минулому році Діана під наставництвом Наталії Яківни стала переможцем І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з роботою на тему «Вплив погодно-кліматичних факторів на врожайність провідних сільськогосподарських культур". За словами Діани, вона щотижня  навчається в школі «Географії» при Харківському національному університеті ім.Каразіна. І в цьому навчальному році здобула перемогу у вищезгаданій олімпіаді. Саме цілеспрямована, системна, напружена та послідовна робота привела до високого результату.

Вітаємо творчий тандем Діани та її вчителя Наталії Яківни з достойною перемогою! Так тримати!

Переглядів: 433 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar