Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 27 » ВІТАЄМО З ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ!
12:55
ВІТАЄМО З ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ!

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ!

Щиро та особливо тепло вітаю всіх, хто опікується дошкільною освітою, зі Всеукраїнським Днем дошкілля!

Основи вихованості людини, її працелюбність, творчий потенціал та багато духовних якостей закладаються в людині з раннього віку. Велику роль в цьому відіграють дошкільні установи. Це надзвичайно важлива ступінь освіти, на якій закладається першооснова особистісних якостей людини, проходить їх фізичний, розумовий і духовний розвиток. 

 Дошкільна освіта Печенізького району – це мережа закладів, яка включає шість дитячих садочків, в тому числі два дошкільних підрозділи в складі навчально-виховних комплексів, в яких виховується 226 дітей. У ваших руках, зараз доля цілого покоління печенізьців, що завдяки вашій турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними членами нашої громади.
 

Професія вихователя потребує від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи.

Зичу Вам, шановні колеги, та вашим родинам, міцного здоров’я, миру, щастя та радості на кожен день! Нехай ніколи не виснажиться джерело ваших невичерпних фантазій, а новий навчальний рік буде кращим за попередній, і всі ваші бажання стануть реальністю!

Ви заслуговуєте на шану і повагу від суспільства, адже щодня віддаєте тепло своїх сердець дітям!

 

З повагою

начальник відділу освіти

Печенізької районної державної адміністрації                                           Наталія Прохорчук

Переглядів: 497 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar