Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 4 » Вітаємо юних зірок футболу! Наші футболістки в четвірці кращих в області!
11:38
Вітаємо юних зірок футболу! Наші футболістки в четвірці кращих в області!

   З цікавістю слідкуємо за спортивними досягненнями юних зірок футболу нашого району. В рамках щорічних змагань з міні-футболу «Турнір тисячі команд» команда дівчат Печенізького району 2003-2004 року народження порадувала нас приємною несподіванкою - на зональних відбіркових змаганнях дівчата  зайняли друге місце, і таким чином увійшли у вісімку кращих команд в Харківській області, виборовши собі путівку до IV (фінального) обласного етапу змагань. Тренер команди - Олександр Сіренко.

З 01 квітня по 03 квітня 2016 року наша команда брала участь у фінальному етапі змагань у м.Харків. Разом з Печенізькою командою у фіналі змагань серед дівчат брали участь також команди з Красноградського, Борівського, Шевченківського, Богодухівського, Куп’янського, Первомайського та Нововодолазького районів.

Про подробиці перебігу подій під час змагань ми запитали в директора Печенізької дитячо-юнацької спортивної школи Анатолія Киценка. 

- Анатолію Михайловичу, розкажіть, будь-ласка, про основні етапи змагань.

- Команда наших футболісток порадувала нас вже в першому матчі: печенізькі спортсменки обіграла команду із Богодухова із рахунком 1:0. В цілому, я вважаю, що наша команда мала чудові шанси зайняти навіть перше місце, адже футболістки грали досить професійно: наша команда володіла ініціативою під час усіх матчів і мала безліч гольових моментів, просто не всі змогла реалізувати. Незважаючи на перевагу на полі,  їм трішечки не пощастило і в двох наступних матчах з Боровою та Шевченковим вони з незначним розривом (2:1) програли.

- Чому результати нашої команди можна назвати визначними?

- Результати змагань дійсно є значним досягненням. Дівчата займаються в спортивній школі лише другий рік і в них не було багато часу для того, щоб грати разом.  Те, що вони дійшли до зональних, а потім до фінальних змагань і ввійшли в четвірку кращих в області – це результат командного духу, великої жаги до перемог, а також успішної роботи наших тренерів. Для цієї команди - це перша перемога такого рівня.

Отже, за підсумками фінальних змагань наші футболістки в четвірці кращих спортсменів в області! Дівчата були нагороджені цінними подарунками (маніпуляторами до комп’ютеру типу «миша») та грамотами від організаторів турніру Фонду Олександра Фельдмана. Три дні вони провели в м.Харків, в номерах готельного типу, їх безкоштовно забезпечували харчуванням, вони мали змогу завести нові знайомства, отримали радість та азарт від спортивних перемог, набрались позитивних вражень.

Пишаємося вами, щиро вітаємо, бажаємо Олімпійських перемог!

Переглядів: 391 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar