Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 30 » Відлунали останні дзвоники у школах району
13:53
Відлунали останні дзвоники у школах району

                26 травня 2017 року в навчальних закладах Печенізького району відбулися традиційні святкові лінійки, присвячені закінченню 2016/2017 навчального року. На урочистостях у кожному навчальному закладі були присутні почесні гості – представники Печенізької районної ради, Печенізької районної державної адміністрації, відділу освіти Печенізької РДА, голови селищної та сільських рад, депутати районного рівня, які висловили найщиріші вітання та побажання учням. 

      Останній дзвоник пролунав для 662 учнів району. Особливо хвилюючим свято було для випускників, які сьогодні покидають поріг рідної школи і вступають в новий етап свого юного життя. Для 37 одинадцятикласників цей дзвоник дійсно звучав востаннє. Збігли та залишилися в минулому шкільні дні та роки – безтурботна, весела, щаслива пора життя, сповнена мріями та сміливими планами.

                Гості привітали школярів та педагогів зі святом останнього дзвоника. У своїх виступах очільники району та гості висловили подяку батькам за належне виховання дітей, педагогам за сумлінну та наполегливу працю. Випускникам побажали бути чесними та наполегливими, і, головне, зробити правильний вибір, обравши гідну професію.

   Під час урочистостей кращих учнів нагородили Почесними грамотами та подяками за результатами участі в олімпіадах та конкурсах.

Переглядів: 485 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar