Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 15 » Створення «Шкільного телебачення» в Мартівській школі - важлива інтелектуально-творча подія
12:18
Створення «Шкільного телебачення» в Мартівській школі - важлива інтелектуально-творча подія

В Мартівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, 12 січня 2018 року, на урочистих загальношкільних батьківських зборах, на яких були присутні перший заступник голови Печенізької районної державної адміністрації Михайло Никитченко та начальник відділу освіти Наталія Прохорчук, було презентовано новий проект "Шкільне телевізійне відео".  

Шкільне телебачення буде інформувати з проблемами та успіхами школи. Програма виходитиме щомісяця. Проект шкільного телебачення - це можливість максимального розкриття свого творчого потенціалу. Кожен учень зможе випробувати себе в ролі ведучого, оператора, відео режисера.

«Проект має на меті надбання учнями досвіду роботи над створенням телевізійних програм як універсального способу освоєння дійсності і отримання знань, розвиток творчих і дослідницьких здібностей учнів школи, активізацію особистісної позиції школярів в освітньому процесі», - повідомила під час презентації директор школи Тетяна Штанкевська.

Переглядів: 554 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar