Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 7 » Відділ освіти провів зустріч з педагогічним колективом опорного закладу
23:41
Відділ освіти провів зустріч з педагогічним колективом опорного закладу

Відділ освіти Печенізької районної державної адміністрації стурбований ситуацією, що склалась в опорному закладі – Печенізькому ліцеї ім.Г.Семирадського. Як свідчить оперативний моніторинг, зроблений відділом освіти, в закладі потребують негайного вирішення питання якості освіти, стану відвідування, підготовки Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ЗНО. Саме про це йшлося на зустрічі відділу освіти з педагогічним колективом закладу. 

Наталія Прохорчук, начальник відділу освіти, нагадала присутнім про підвищення відповідальності педагогічних працівників за якість навчання в закладі. Така відповідальність, зокрема, встановлена Законом України «Про освіту». І в першу чергу це стосується адміністрації закладу, адже від добре організованої спільної злагодженої роботи педагогічного колективу залежить загальний результат.

Також Наталія Володимирівна зосередила увагу на тому, що заклади загальної середньої освіти, які є опорними, створюються для забезпечення рівного доступу усіх дітей до якісної освіти, раціонального і ефективного використання ресурсів, та є одним із механізмів реформування системи загальної середньої освіти. А реформа освіти, яка впроваджується в країні, саме й направлена на те, щоб зупинити падіння якості освіти. Опорна школа є найбільшою і найпотужнішою в певній місцевості, найкраще оснащена, в ній працюють кращі вчителі регіону.

Олена Володимирівна, завідувач методичного кабінету, продемонструвала результати моніторингу ключових показників діяльності навчального закладу в розрізі окремих класів закладу та надала порівняльний аналіз закладів освіти в цілому по району. В презентаційній докладній формі були представлені: підсумки навчальних досягнень учнів закладу за І семестр 2018/2019; стан відвідування учнями закладу освіти; стан підготовки Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та зовнішнього незалежного оцінювання.

За результатам наради відділом освіти були надані конкретні чіткі рекомендації стосовно кожного питання.

Переглядів: 434 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar