Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 28 » Відділ освіти провів нараду з керівниками закладів освіти
14:57
Відділ освіти провів нараду з керівниками закладів освіти

27 лютого 2019 року під головуванням начальника відділу освіти Наталії Прохорчук відбулась нарада керівників закладів освіти Печенізького району. 

Наталія Володимирівна звернула увагу начальників закладів освіти на роботу зі зверненнями громадян та запобігання корупції в закладах освіти.

Олена Зеленська, завідувач районним методичним кабінетом, ознайомила присутніх з особливостями проведення атестації педагогічних працівників, результатами участі в МАН та обласних олімпіадах. Також Олена Володимирівна наголосила на важливості приведення ділової документації в закладах освіти відповідно до діючого законодавства.

Питання організації інклюзивного, профільного навчання; замовлення підручників в закладах загальної середньої освіти району висвітлила Аліна Губар, методист відділу освіти.

Аналіз участі представників закладів освіти Печенізького району у масових спортивних заходах та творчих конкурсах в ІІ семестрі 2018/2019 навчального року зробила методист відділу освіти Галина Битюк.

Результати перевірки ведення офіційних веб-сайтів закладів освіти довела до відома присутніх Олена Ярішова, інженер з комп’ютерних систем відділу освіти.

За цими та іншими питаннями керівникам закладів освіти були надані відповідні доручення та рекомендації.

Переглядів: 423 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar