Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 21 » Відділ освіти провів нараду з керівниками навчальних закладів
16:21
Відділ освіти провів нараду з керівниками навчальних закладів

   Під головуванням начальника відділу освіти Наталії Прохорчук 21 квітня було проведено нараду з керівниками навчальних закладів району. В нараді взяли участь: завідувач районного методичного кабінету Олена Зеленська, методисти відділу освіти, заступник головного бухгалтера Юлія Кормілець, інженер з охорони праці Олена Куцепалова, інженер з комп’ютерних систем Олена Ярішова, керівники навчальних закладів району.

   Питання порядку денного стосувалися ключових питань освіти. І одним із таких питань є оздоровлення та відпочинок дітей улітку 2016 року. «Цього року діти зможуть не лише оздоровитись, цікаво провести дозвілля, але ще й в невимушеній ігровій формі вивчати англійську мову. Це стало можливим завдяки відкриттю в червні місяці в навчальних закладах району мовних таборів», - зазначила Н.В. Прохорчук. Також Наталія Володимирівна зауважили, що до змістовного проведення дозвілля в таборах відпочинку буде залучено спеціалістів Печенізького центру дитячої та юнацької творчості, які будуть проводити з дітьми різноманітні конкурсні програми, ігри, квести тощо. Начальник відділу освіти наголосила на важливості проведення роз’яснювальної інформаційної роботи щодо популяризації серед дітей та батьків літнього відпочинку в пришкільних таборах з поглибленим вивченням іноземної мови.   

   Кормілець Ю.В. та Куцепалова О.К. надали практичні рекомендації щодо дотримання правил безпеки та організації харчування під час оздоровлення в пришкільних таборах.

   Зеленська О.В. зосередила увагу керівників на забезпечені належного завершення начального року та проведенні заходів з нагоди випуску учнів 11-х класів; організації навчально-виховного процесу під час проведення ЗНО; замовленні підручників для 8 класів 2016-2017 н.р. та 4, 7 класів 2015-2016 н.р. Також Олена Володимирівна докладно поінформувала загал про підсумки атестації педагогічних працівників.

   Лобанова Є.В. ознайомила присутніх з особливостями організації індивідуального навчання згідно нового Положення про індивідуальну форму навчання в ЗНЗ.

   Щодо ефективності обміну інформацією електронними засобами зв’язку;  підтримки системи ІСУО в актуальному стані та зі станом реалізації міні-пректів - переможців обласного конкурсу «Разом в майбутнє» було заслухано Ярішову О.І.

   Під час обговорення було надано відповіді на запитання присутніх, ґрунтовні роз’яснення законодавства. За результатами наради керівникам було надано відповідні доручення.

Переглядів: 468 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar