Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Серпень » 21 » Відділ освіти повідомляє про хід впровадження міні-проекту «Спорт протягом життя»
13:20
Відділ освіти повідомляє про хід впровадження міні-проекту «Спорт протягом життя»

Спортивні зали Печенізької ЗОШ – гордість району, бо це єдині в районному центрі криті майданчики, в яких проходять інтенсивні тренування протягом всього року. Всі 20 класів загальноосвітньої школи проводять у них уроки фізкультури, 6 груп Печенізької дитячо-юнацької спортивної школи здійснюють навчально-тренувальні заняття, тренуються збірні команди дорослих, проводяться різноманітні міжшкільні, районні, міжрайонні спортивні змагання, спортивні свята.  

Підсилення матеріально-технічної бази спортивних споруд школи є пріоритетним питанням і в цьому напрямку вже були зроблені певні кроки. Так в 2016 році в спортзалі був реалізований міні-проект з енергозбереження «Молодь обирає спорт», в рамках якого було модернізовано систему освітлення із застосуванням енергозберігаючих технологій.  Відповідно до обласної програми «Новий освітній простір» для цього спортзалу було придбано спортивне обладнання на суму 60 тис.грн.

         Як повідомлялося раніше на офіційних сайтах Печенізької районної ради та відділу освіти в 2017 році один із проектів, який отримав перемогу в конкурсі «Разом в майбутнє» має назву «Спорт протягом життя», яким передбачено встановлення енергозберігаючих вікон в спортзалах Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Г.Семирадського. Загальний обсяг фінансування проекту складає 198 980,00 грн.

         На об’єкті розпочалися та швидкими темпами тривають будівельні роботи. Керівництво району та відділу освіти особисто контролює хід проведення цих робіт. Наразі укладено договір з підрядником, демонтовано старі, завезено і встановлено усі 12 нових вікон в двох спортзалах загальною площею 113 м2, підвіконники, водовідливи. Профіль вікон та склопакети високої якості за енергозберігаючими технологіями. Завезені будівельні матеріали (шпаклівка, фарби, гіпсокартон, утеплювач тощо), тривають роботи з відновлення та утеплення укосів вікон.

     Також за ініціативи адміністрації школи в спортивних залах буде зроблено поточний ремонт (шпаклювання, фарбування стін, стелі).

   Звичайно велика площа спортивних споруд потребує додаткової суми коштів для ремонту підлоги, придбання захисної сітки на вікна.

   Сподіваємося, що першого вересня оновлений теплий і затишний спортзал зустріне юних спортсменів. Спортзал нової якості дасть змогу залучати більше дітей до занять фізичною культурою та спортом, позитивно вплине на здоров’я дітей та працівників закладу, підвищить якість проведення уроків фізичної культури, гуртків та  секцій спортивного спрямування, і як результат,  надасть можливість виховувати нових олімпійських чемпіонів!

Завезення та розвантаження нових енергозберігаючих вікон
 

Демонтаж старих вікон та встановлення нових

Як було...

Як стало...

Переглядів: 487 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar