Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Листопад » 25 » Відбувся семінар-практикум для підвищення кваліфікації керівників навчальних закладів
10:56
Відбувся семінар-практикум для підвищення кваліфікації керівників навчальних закладів

24 листопада відділом освіти Печенізької райдержадміністрації на базі Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського було проведено семінар-практикум для директорів загальноосвітніх навчальних закладів Печенізького району та їх заступників на тему: «Форми науково-методичної роботи з керівними кадрами для підвищення кваліфікації шляхом залучення до вирішення проблемних ситуацій в управлінській діяльності». 

Семінар відбувся під головуванням начальника відділу освіти Наталії Прохорчук. Його мета: підвищення рівня компетентності керівників та їх заступників з питань прийняття управлінських рішень.

В ході заходу учасники були ознайомлені з особливостями проведення квадрант – аналізу за результатами річного оцінювання і ДПА у формі ЗНО з української мови та літератури, історії України, математики.

Під час практичної частини заходу кожен учасник мав можливість самостійно визначити досягнення та недоліки в організації навчального процесу свого закладу та автоматизувати процес побудови квадрантограм в редакторі Ехсеl. В ході тренінгу було проведено аналіз та надані рекомендації щодо розроблення заходів з підвищення якості освіти в кожному навчальному закладі.

Переглядів: 400 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar