Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Відбувся районний етап Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч»
13:27
Відбувся районний етап Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч»

Під час канікул на новозбудованому майданчику зі штучним покриттям в смт.Печеніги відбувся районний етап Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч». Захід організовано Печенізькою дитячо-юнацькою спортивною школою за сприяння відділу освіти та сектору у справах молоді та спорту Печенізької райдержадміністрації. 

В змаганнях взяли участь юні футболісти з Артемівського НВК, Мартівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Печенізької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Г. Семирадського.

Незважаючи на прохолодну погоду на футбольному полі точилася гаряча боротьба. У підсумку змагань за сумою перемог у вікових групах перше місце зайняли футболісти Печенізької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Г. Семирадського, друге - Артемівського НВК, третє - Мартівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Учасники змагань були відзначені грамотами районної ради та районної державної адміністрації та медалями за призові місця, які вручила голова Печенізької районної ради Лариса Ярова. Найкращі гравці нагороджені дипломами відділу освіти Печенізької районної державної адміністрації.

Спортивні заходи дають змогу вирішити питання залучення більшої кількості молоді району до занять фізичною культурою, спортом та ведення здорового способу життя. Здоров’я нації є пріоритетним напрямком для керівництва району, тому що тільки здорові громадяни можуть примножувати здобутки держави.

Переглядів: 524 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar