Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 14 » Відбувся І (районний) етап Малої академії наук
15:40
Відбувся І (районний) етап Малої академії наук

На виконання наказу відділу освіти Печенізької райдержадміністрації №269 від 10.10.2017 року, з метою виявлення та підтримки інтелектуально та творчо обдарованої молоді, залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи 14 грудня 2017 року на базі Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2017-2018 навчальному році. На захисті була присутня Матвєєва Тамара Іванівна, методист КЗ «Харківська обласна Мала  академія наук Харківської обласної ради». 

На розгляд журі було подано три роботи членів Малої академії наук від Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського. Переможцями І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2017-2018 навчальному році в Печенізькому районі стали учениця 9 класу Сінчук Діана з роботою на тему «Вплив погодно-кліматичних факторів на врожайність провідних сільськогосподарських культур (на прикладі Печенізького району Харківської області)», (науковий керівник вчитель географії Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського Сідин Наталія Яківна) та учениця 10 класу Вакуленко Карина за темою «Колонізація Марсу» (науковий керівник вчитель фізики Демцюра Інна Анатоліївна).

Переможцям І етапу бажаємо перемоги на ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2017-2018 навчальному році.

Переглядів: 416 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar