Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 7 » Відбулося відкрите засідання шкільного парламенту
17:34
Відбулося відкрите засідання шкільного парламенту

Засідання шкільного парламенту Печенізького ліцею ім.Г.Семирадського відвідала начальник відділу освіти Наталія Прохорчук. На зустрічі були присутні усі члени парламенту: президент ліцею – Оксана Бондаренко, голова навчальної комісії – Діана Сінчук, голова комісії з питань культури та відпочинку – Анна Бражник, голова комісії прес-центру – Анастасія Адоніна, голова комісії з питань здоров’я та екології – Дар’я Ісичко, голова комісії туризму і спорту – Юрій Козаков. Гостями на засіданні були також представники адміністрації ліцею та Печенізького центру дитячої та юнацької творчості. 

На засіданні йшлося про те, що школа – це маленька країна, яка живе за своїми законами і правилами, які кожен повинен знати і дотримуватись. Важливу роль у цьому відіграють органи учнівського самоврядування. Тому особлива увага зверталася на активізацію та підвищення діяльності шкільного парламенту.

Були обговорені важливі проблемні питання шкільного життя , які турбують учнівський загал. Серед невідкладних проблем, які потребують вирішення - якість освіти та стан відвідування учнями навчального закладу. Шкільний парламент разом з дорослими наставниками зосередились на можливостях учнівського самоврядування у вирішенні цих проблем, зокрема, шляхом проведення широкої роз’яснювальної кампанії щодо прав та обов’язків учнів; внесення пропозицій адміністрації школи, педагогічній раді; прийняття рішень у межах своєї компетенції. На нараді було згадано про те, яку відповідальність несуть відповідно до законодавства батьки, вчителі та учні за невідвідування занять без поважних причин.

Обговорення велося конструктивно. Учні вносили слушні конкретні пропозиції щодо участі шкільного парламенту у контролі відвідування уроків, стану навчання та поведінки учнів.

Переглядів: 407 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar