Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 11 » Відбулася селекторна нарада з питань проведення конкурсу «Разом в майбутнє»
17:02
Відбулася селекторна нарада з питань проведення конкурсу «Разом в майбутнє»

11 січня 2018 року відбулася селекторна нарада під головуванням заступників голови Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» - першого заступника голови обласної ради Коваленка В.М. та голови постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Немикіної Л.П. У районних студіях до зв’язку були підключені голови місцевих рад, представники органів самоорганізації населення, громадських організацій, батьківських рад, інші зацікавлені сторони усіх міст та районів області. Тема наради: «Про умови участі в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».  

В студії актового залу Печенізької районної державної адміністрації здійснювала керівництво засіданням заступник голови Печенізької районної ради Ірина Постнікова. Відділ освіти на заході представляла інженер з комп’ютерних технологій Олена Ярішова.

Організатори конкурсу здійснили аналіз проведення конкурсу за 6 минулих років, звернули увагу на типові помилки в проектних заявках 2017 року та докладно зосередили увагу на змінах у Положенні конкурсу на 2018 році. Головні зміни цьогоріч стосуються: форми подання проектної заявки – тепер це відбуватиметься в електронному варіанті; ініціаторами міні-проектів також стануть громадські організації; збільшено суму фінансування на міні-проекти з 200 тис. грн. до 300 тис. грн. Введена ще одна номінація, що буде стосуватися співробітництва територіальних громад й це вже будуть більш масштабні проекти загальною вартістю понад 1,5 млн. грн. Важливою також є номінація «Історико-культурна спадщина та розвиток туризму», у рамках якої відбуватиметься відновлення пам'яток культури задля підвищення привабливості регіону як туристичного». Строки прийому проектних заявок – з 22 січня по 15 березня включно.

Переглядів: 402 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar