Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 27 » Відбулася розширена нарада освітян району
07:37
Відбулася розширена нарада освітян району

26 вересня 2018 року відбулася розширена нарада освітян району за участі голови Печенізької районної ради Лариси Ярової. В нараді також брали участь начальник відділу освіти Наталія Прохорчук, спеціалісти відділу освіти, керівники навчальних закладів району. 

Лариса Володимирівна зосередилась на питаннях виконання Печенізькою районною радою повноважень у галузі освіти. Як приклад, вона навела останню сесію районної ради, на якій позитивно вирішено декілька питань розвитку освіти Печеніжчини. Зокрема, депутатським корпусом прийнято рішення про виплату одноразової грошової винагороди кращим педагогічним працівникам закладів освіти району. Відповідно до Умов виплати грошової винагороди, затверджених рішенням 22 сесії районної ради від 06 березня 2018 року, педагогам, творча робота яких здобула широке визнання і вносить великий вклад у справу навчання та виховання підростаючого покоління, з метою матеріальної підтримки і заохочення до подальшої професійної діяльності буде виплачено грошову винагороду у розмірі від 5000 грн. до 15000 грн. Також депутатами одностайно підтримано рішення, які наразі є актуальними у зв’язку зі змінами в чинному законодавстві України, а саме, про зміну типу та перейменування Мартівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Печенізької районної ради Харківської області на комунальний заклад «Мартівський ліцей Печенізької районної ради Харківської області», а також про створення груп подовженого дня у закладах освіти Печенізької районної ради Харківської області та про внесення доповнення до районної програми «Освіта Печеніжчини» на 2018 рік. Лариса Володимирівна щиро вітала освітян зі стартом нового навчального року та побажала руху вперед на шляху реалізації освітньої реформи.

На нараді також були розглянуті питання організованого початку навчального року, безпеки в закладах освіти, організації навчання дітей із особливими освітніми потребами в інклюзивних класах закладів загальної середньої освіти, використання підручників та навчальної літератури в закладах освіти, організації та проведенню спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи у 2018 році, підсумків проведення літньої оздоровчої кампанії 2018 року, а також підготовки статистичної звітності на початок навчального року. Увага керівників закладів освіти зверталася також на ефективність обміну інформацією електронними засобами зв’язку.

Переглядів: 398 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar