Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 19 » Відбулася обласна Спартакіада з гирьового спорту
13:17
Відбулася обласна Спартакіада з гирьового спорту

13 травня на базі спортивного комплексу Зооветеринарної академії с.Мала Данилівка, Дергачівського району пройшла обласна Спартакіада з гирьового спорту серед районів та міст обласного значення.

В змаганнях в групі серед районів області прийняло участь десять команд. Відповідно до регламенту змагань кожен район представляла команда у складі семи учасників, спортсмени виконували вправу довгий цикл з двома гирями по 24 кг. та регламентом часу на виконання вправи 10 хвилин. 

Виїзд збірної команди Печенізького району забезпечив відділ освіти Печенізької райдержадміністрації. До складу команди входили вихованці Печенізької районної дитячо-юнацької спортивної школи під керівництвом тренера Юрія Орлова.

Стрекалов Богдан (2000 р.н.), учень 11 класу, який виступав у ваговій категорії до 65 кг. – юний спортсмен з великим потенціалом. Він неодноразово займав призові місця на різних змаганнях і також порадував результатами на Спартакіаді.  Богдан здійснив поштовх 2 гир по 24 кг. 65 разів і з цим результатом посів 3 місце у своїй ваговій категорії, поступившись лише майстрам спорту. Бажаємо Богдану віри в себе і досягнення подальших вершин у спорті.

Слід відзначити також Кулікова В’ячеслава, який не пропускає жодного змагання з гирьового спорту і важкої атлетики і завжди достойно відстоює спортивну честь нашого району, а також Петрова Валерія, Чумака Богдана.

Наша збірна команда гідно представила Печенізький район і в загальному підсумку посіла дев’яте місце.

Дякуємо нашим гирьовикам за вдалий виступ та бажаємо нових спортивних здобутків!

Переглядів: 493 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar